DS3 Crossback – Грозното пате на 21 век (тест)

Заключение:

Това е интересен автомобил за ограничена публика, който въпреки асоциацията със Citroen 2CV от заглавието, едва ли ще постигне пазарен успех не само у нас, но и на ниво Европа.

Мисля, че основен проблем е екстравагантния дизайн (който разбира се е и плюс, защото някои хора ще се влюбят в него), високата цена и атрактивните предложения от други производители, включително „побратимият“ Peugeot 2008. Моделът на DS стартира на цена около 50 000 лв, но тестовият вариант бе 73 000 лв, а колата просто не се чувства като продукт от този ценови сегмент, въпреки добрата техника, приятните материали и богатия избор на персонализация.

Шансът за успех на DS3 Crossback се нарича E-Tense. Това е изцяло електрическата версия на модела, която ще се вписва далеч по-добре във философията на марката, спрямо грубия трицилиндров бензинов двигател.

DS3 Crossback би бил подходящо решение за хора, за които абсолютен приоритет е да живеят извън рамките и да демонстрират това, че са различни. Там успехът им е гарантиран!

Цветан Илиев

Оценка:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s