VW California 6.1 – Време за къмпинг (тест)

Дизайн:

Ами… ван. Кубични форми, четири колела, стандартен силует. В основата на California няма нещо забележително и това е нормално. Заглеждайки детайлите стигаме до типичния сдържан стил на VW и до множество препратки към предходните поколения Transporter. Струва ми се, че от Т4 насам, тоест от 1990 година, дизайнът на модела се развива бавно, без резки промени.

Това не е лошо, защото на Т4 му се получи. Помня, че през деветдесетте виждах зелени T4-ки (възможно е да са били California), които в моите очи изглеждаха „много якo“.

Нека обърнем по-специално внимание на това, което отличава California от стандартния ван. Това са черните шини за закрепяне на тента над линията на страничните прозорци, надписите Beach, Coast или Ocean в задния край и малко по-високият покрив, тъй като това на практика е механизмът който се отваря.

А когато въпросният механизъм бъде отворен, силуетът на автомобила става безпогрешно разпознаваем, а предназначението му се променя – от средство за транспорт в средство за живот.

Конкретният екземпляр на California е ниво на оборудване Beach в специалната версия Edition, която добавя черен покрив, двуцветни алуминиеви джанти, гланцирани Б-колони и черни огледала; LED фаровете и затъмнените задни LED светлини също влизат в пакета, както и декоративните стикери отстрани.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s