Land Rover Defender – Модерна класика (тест)

Заключение:

Land Rover са модернизирали офроуд легендата си Defender по най-добрия възможен начин, създавайки модерна интерпретация на един изключително способен автомобил.

Моделът е пригоден за тежка работа или приключения, като към него се предлагат цял куп пакети и аксесоари, които да отговорят на специфичните нужди на клиента. Например може да отворите сгъваемата стълба, разположена край С-колоната на колата. Защо ви е стълба? За да се качите на покрива, където ще намерите сгъваема „палатка“. А покривът издържа товар със сериозното тегло от 168 кг при движение. Това е само един пример, а възможностите са наистина много.

Хубавото е, че въпреки класическите добродетели на Defender, автомобилът не идва със сериозни компромиси в ежедневието, защото е широк, удобен и рафиниран. Салонът е комфортен и практичен, оборудването може да бъде подчертано луксозно и най-новите технологии на компанията са налични и тук.

Малкото недостатъци, които усетих след срещата ми с Defender са свързани най-вече със двигателят, който е по-скоро груб и реагира мудно на командите ми. Не ми хареса и поскърцването, което според мен идва от панорамния покрив.

Смятам, че освен за работа и за „закоравели приключенци“, автомобилът е подходящ и за по-умерена употреба, включително като семеен автомобил за хора, които търсят автентичен стил, обширно пространство и свобода.

Цветан Илиев

Оценка:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s