Заключени

Изключително ме радва това, че Citroen действат смело и излизат на пазара с нетипичен семеен автомобил, който залага на интересен дизайн с бегли препратки към миналото и се фокусира върху комфорта на пътуването за сметка на динамиката.

Това е автомобил за хора, които искат “да им вози меко” повече от всичко и ценят практичността. Интериорът на C5 X е по-скоро консервативен, но е удобен, а и печели точки с някои интересни детайли и разбира се обширното пространство. Крайното ми мнение за модела е много позитивно. Смятам, че това е едно от най-добрите предложения за голям семеен автомобил в момента, стига да не се плашите от смелия дизайн.

C5 X идва добре оборудван още в базовата си версия Feel (цена 64 412 лв), но може би най-разумния вариант е 5000 лв. по-скъпия Feel Pack. Хибридния вариант от теста бе най-високото ниво на оборудване Shine Pack с цена 100 000 лв, което е доста и се дължи на първо място на задвижващата система, тъй като спреният от производство бензинов вариант със 181 к.с. бе с 20 000 лева по-евтин.

Цветан Илиев

Оценка

Подкрепете Roadhunter

Помогнете ни да продължим да създаваме качествено и увлекателно съдържание. Можете да ни подкрепите еднократно със сума по ваш избор или с ежемесечно дарение на стойност 2, 5 или 15 лева.

* Докато ни подкрепяте с 15 лева на месец ще получавате подарък-изненада от нашия магазин веднъж на всеки три месеца.

Leave a Reply