Възможно е да забележите, че автомобилът на снимката и съответно от теста не е най-новото поколение на Audi Q3. Това е така чисто и просто, защото се оказа, че не съм обърнал внимание на появата на второто поколение на модела. Всъщност се усетих, че има ново Q3, едва след като влязох в сайта на Audi, за да потърся техническите характеристики на модела. Но дори да нямаше ново Q3, то така или иначе нямаше да намеря никакви технически характеристики на страницата им, защото те са ги скрили изключително добре и просто не намерих нищо по темата.

Явно Audi са изключително срамежливи. Първо, че крият техническите характеристики на моделите си и второ, че всъщност не ми дават да карам колите им – R8-цата която се появи в блога ми преди известно време бе платена, а настоящият тест го правя с автомобила на приятел.

И така, макар да се оказа, че тествам модел, излязъл от производство преди няколко месеца, сметнах, че няма лошо да напиша впечатленията си за него и да видя, толкова ли са зле тия Audi-та, че маркетинг стратегията им е да ги крият така усилено.

Leave a Reply