Когато си помисля за комби на Volvo, първият спомен, който неизменно изниква в съзнанието ми е от началните ми студентски години, когато гледах как всяка есен улиците на Оксфорд се изпълват със стотици комбита Volvo V70, 850, 960 и т.н. Всичките препълнени с багаж до тавана и возейки по един ентусиазиран, развълнуван и вероятно поуплашен студент първа година, както и цялата му фамилия изпращачи. Тогава за пръв път придобих ясна представа за това, колко популярни и обичани са големите комбита на Volvo на развитите пазари. Това ми наблюдение бе затвърдено с годините и четенето на статии, статистики, а и просто наблюденията ми по пътищата на Европа.

И така сметнах появата на V90 за интересно събитие, а възможността ми за досег до него за нещо доста любопитно, тъй като това всъщност е първото голямо комби на Volvo, което карам. Не е ли това един отличен избор за запознаване с шведските комбита? Автомобилът е иновативен, впечатляващ на външен вид и същевременно запазва добре познатите черти на класическите модели на Volvo от този тип.

2 thoughts

  1. Поздравления за теста на V90 и за блога като цяло! Бях приятно изненадан да открия толкова изчистен, подробен и фотографски издържан блог на български език! Определено ще го следя и в бъдеще, след като изчета всички тестове дотук. Пожелавам още много и приятни километри и абзаци!

Leave a Reply