BMW i3s – Правилната концепция за електрически автомобил (тест)

Този път ще започна с личните си възгледи по темата електрически автомобили – те трябва да имат градска насоченост. Това е!

Всички големи лимузини и SUV модели с електрическо задвижване са чудесно средство за привличане на вниманието и за забавление, но със сигурност им липсва логика и всъщност биха се чувствали по-добре с модерен двигател с вътрешно горене и хибридна система.

Преди шест години BMW влязоха в света на електрическите модели с компактния i3, който на пръв поглед има всички показатели да бъде един истински добър представител на този тип задвижване. Продажбите му, пък, нарастват с всяка изминала година, противно на типичните тенденции за забавянето им с остаряването на модела. Струва си да го разгледаме отблизо и, за да бъдат нещата по-интересни, нека това стане със спортната версия i3s.

4 коментара

  1. […] Автомобилът се предлага и с електрическо задвижване, като моторът има 136к.с., а с ускорение до 100км/ч от 8.1 секунди е и най-бързият в гамата. Официално батерията е достатъчна за 340 км, но предполагам, че реалният пробег ще е около 260 км. Сходни са характеристиките и на BMW i3. […]

  2. […] Автомобилът се предлага и с електрическо задвижване, като моторът има 136 к.с., а с ускорение до 100км/ч за 8.1 секунди е и най-бързият в гамата. Официално батерията е достатъчна за 340 км, но предполагам, че реалният пробег ще е около 260 км. Сходни са характеристиките и на BMW i3. […]

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s